Stukadoor gezocht voor nieuwbouw woning

Stukadoor gezocht?

Stukadoor gezocht voor nieuwbouw winddichte woning? Reken dan op de stukadoor van Hanssen-pleisterwerken.be voor vlakke muren en kaarsrechte plafonds.

Hanssen Pleisterwerken specialiseert als stukadoor in alle machinale en handmatige pleisterwerken voor binnen en buiten. Ons team van ervaren professionelen bestaat enkel uit stukadoors met jarenlange praktijkervaring die u een perfecte afwerking bezorgen van al uw muren en plafonds.

Voordelen stukadoor Hanssen

De stukadoor van Hanssen Pleisterwerken is een ervaren vakman met een passie voor z’n job. Als geregistreerde bouwonderneming stellen wij hoge eisen aan onze stukadoors. Flexibiliteit, respect voor gemaakte voorwaarden en prijsafspraken maken deel uit van onze interne bedrijfsfilosofie.

Wilt u ook duidelijke afspraken omtrent het prijskaartje van uw stukadoorswerken? Dan is Hanssen uw partner bij uitstek.

Stukadoor gezocht? Bij Hanssen Pleisterwerken vindt u de juiste stukadoor

Een geschikte stukadoor gezocht en gevonden? Aarzel dan niet om referenties op te vragen! Klantengetuigenissen schetsen een getrouw beeld van de kwaliteit en service die u kunt verwachten.

Hanssen staat als stukadoor reeds decennia gekend voor uitmuntendheid in alle pleisterwerken, bezettingswerken, gyprocwerken en plafonneerwerken. Dit is ondermeer de reden waarom zoveel bouwbedrijven (Woningen Blavier, Bouwbedrijf Meekers, Bouwbedrijf Janssen,…) en particulieren vertrouwen op onze doorwinterde stukadoors.

Related Posts