Pleisterwerken Limburg en omstreken

Pleisterwerken Limburg en omstreken

Pleisterwerken met respect voor gemaakte afspraken.

 

Pleisterwerken zijn een vast onderdeel van iedere nieuwbouw of renovatie. En u zal het maar meemaken dat een betegeling niet het gewenste resultaat geeft omdat de verrichte pleisterwerken niet naar behoren uitgevoerd waren.

Hanssen Pleisterwerken uit Limburg bespaart u deze frustratie. Onze pleisterwerken worden ten alle tijden tot in de details met respect voor gemaakte afspraken uitgevoerd.

Overweeg steeds nauwkeurig wie u aanstelt voor al uw pleisterwerken.

Waarom Hanssen Pleisterwerken contacteren voor binnen en buitenbepleistering?

  • Perfecte afwerking volgens plan en conform de regels van de kunst
  • Deskundig advies voor al uw pleisterwerken.
  • Een waardevolle investering met realistische prijzen.
  • Vrijblijvende contactname en prijsbestek.

Hanssen: uw partner voor volmaaktheid in pleisterwerken!

Bij pleisterwerken is de keuze van de gips een belangrijk onderdeel. Onze ervaren professionals selecteren eerst nauwlettend het type (natuur)gips die past bij de zuigkracht en hechting van uw ondergrond, en de noodzakelijke tijd voor de uitharding ervan. Zijn er twijfelgevallen? Dan kunnen we steeds beroep doen op de fabrikant van de pleister of iemand van het Wtcb.

Onze stukadoors en bezetters bepleisteren met de precisie van jaren ervaring en met behulp van professionele hulpstukken (gegalvaniseerde hoekprofielen…) en machines. Onze ploegen staat ook onder continu toezicht van de zaakvoerder Jean-Marie Hanssen, die zich ontfermt over de geleverde kwaliteit. Bovendien houden onze stukadoors en medewerkers zich bij de uitvoering van pleisterwerken strikt aan de milieu-, veiligheids- en hygiënevoorschriften.

En dan willen we toch nog ook graag iets zeggen over de prijzen die op de bouwmarkt gevraagd worden. De prijsverschillen zijn soms zo uitéénlopend dat het als leek vaak moeilijk is om een degelijke inschatting te maken van waar u welke kwaliteit krijgt voor welke prijs.

Een goede raad! Laat de laagste prijs alvast links liggen! De afwerkingsgraad van uw woning en het resultaat zijn te belangrijk. Investeer in kwaliteit en ervaren professionals voor al uw pleisterwerken – uw woning is het meer dan waard!

Contacteer Hanssen Pleisterwerken te Limburg

Hanssen hecht veel belang aan persoonlijke service en advies ter plekke, we geven dan ook de voorkeur aan regionale pleisterwerken. Limburg is onze thuishaven, maar op
aanvraag bedienen we natuurlijk ook alle andere regio‘s in Vlaanderen.

Related Posts