Pleisterwerken Antwerpen

Pleisterwerken Antwerpen.

 

Hanssen-Pleisterwerken is ook werkzaam in de regio Antwerpen. Wil je een  vrijblijvende offerte van onze stukadoor voor je pleisterwerken, contacteer ons dan vandaag nog.

Pleisterwerken zijn een vast onderdeel van iedere nieuwbouw of renovatie. En u zal het maar meemaken dat een betegeling niet het gewenste resultaat geeft, omdat de verrichte werken niet naar behoren uitgevoerd waren door de stukadoor.

Hanssen Pleisterwerken bespaart u deze frustratie. Onze werkzaamheden worden ten alle tijden tot in de details met vakkennis uitgevoerd door onze stukadoor.

Overweeg steeds nauwkeurig wie u aanstelt voor al uw project.

Waarom Hanssen Pleisterwerken contacteren voor binnen en buitenbepleistering in de regio Antwerpen?

  • Perfecte afwerking volgens plan en conform de regels van de kunst
  • Deskundig advies voor al uw pleisterwerken.
  • Een waardevolle investering met realistische prijzen.
  • Vrijblijvend een offerte voor uw project.

Hanssen: uw stukadoor voor volmaaktheid in pleisterwerken!

Bij pleisterwerken is de keuze van het gips een belangrijk onderdeel. Onze ervaren stukadoors selecteren eerst nauwlettend het type (natuur)gips die past bij de zuigkracht en hechting van uw ondergrond. Ook wordt er rekening gehouden met de uithardingstijd van het soort pleister. Zijn er twijfelgevallen? Dan kunnen we steeds beroep doen op de fabrikant. Ook kunnen we iemand van het Wtcb raadplegen.

Onze stukadoors en bezetters bepleisteren met de precisie van jaren ervaring. Natuurlijk met behulp van professionele hulpstukken (gegalvaniseerde hoekprofielen…) en machines. Bovendien houden onze stukadoors  en plakkers zich bij de uitvoering van de bezettingswerken strikt aan de milieu-, veiligheids- en hygiënevoorschriften.

De prijzen die gevraagd worden op de bouwmarkt. Als je de offerte gaat vergelijken, dan zijn deze soms zo uitéénlopend. Als leek wordt het vaak moeilijk om een degelijke inschatting te maken van welke prijsofferte je de beste kwaliteit/prijs verhouding biedt.

Een goede raad! Laat de laagste prijs offerte alvast links liggen! De afwerkingsgraad van uw woning is te belangrijk. Investeer dus in kwaliteit. Een ervaren plakker of stukadoor voor al uw bezettingswerken, want uw woning is het meer dan waard!

Contacteer Hanssen wij werken ook in de regio Antwerpen

Hanssen hecht veel belang aan persoonlijke service en advies. Limburg is onze thuishaven. Maar ook in Antwerpen hebben we reeds vele klanten bedient.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Related Posts