Gyproc – Gaat u renoveren of verbouwen?

Gyproc plaatsen – Gyprocwerken

Gaat u renoveren of verbouwen? Dan is Gyproc een goed idee!

Waarom? Gyproc-profielen plaatsen gaat snel vooruit en is eenvoudig uit te voeren. Bovendien is het afwerken nadien een fluitje van een cent.
Na 35 jaar praktijkervaring met gyrpoc plaatsen mag dat ook wel.

De mogelijkheden van Gipsplaten:

Gyproc heeft een veelvoud aan toepassingen. Gipsplaten zijn uiternate geschikt voor het verbouwen of renoveren van:

 • Plafonds
 • Wanden
 • Trappen
 • Decoratieve sierelementen zoals rechthoeken, bogen …

De voordelen van gyprocwerken:

Met gips renoveren of verbouwen biedt zeer veel voordelen.

 • Flexibel
  Gyproc is een zeer flexibel materiaal. Heeft u een bijkomende ruimte of slaapkmaner nodig? Danzijn gipsplaten de perfecte oplossing.
  Het leent zich voor alle vormen en ruimtes, waardoor het overal toepasbaar is. Bovendien kan plaatsen zeer snel en zonder al te veel troep, stof of lawaai te maken. En dit allemaal met een vlotte inwerking van leidingen, electriciteitskabels en domotica in de binnenwanden.
 • Van nature brandwerend
  Gyproc is gemaakt van het basismateriaal gips. Van nature heeft gips een warmteabsorberende eigenschap. Hierdoor heeft het een vuurvertragende en vochtwerende samenstelling die een grotere veiligheid waarborgt tegen brandgevaar.
 • Prijsvriendelijk
  Gipsplaten biedt qua prijs ook wel wat mogelijkheden. Door het lichte gewicht van gips kunt u besparen op draagstructuur, de fundering en de vloeren, van de woning. Gipsplaten zijn dan ook vriendelijk voor uw budget.

Gyproc plaatsen = Thermische- en geluidsisolatie
Het isoleren van muren is een verstandige investering.

Gyproc plaatsen is een investering in thermische isolatie. Gemetste muren hebben immers door het gebruik van mortel en pleister vaak drie jaar nodig om volledig te drogen. Bovendien draagt het bij tot een aangenaam en gezond leefklimaat, want gipsplaten zorgt niet enkel voor thermische isolatie maar ook voor akoestische isolatie.

Tip! Energiebesparende investeringen worden fiscaal aangemoedigd met allerhande subsidies en premies. Laat daarom steeds een erkend vakman uw attest invullen.

Er is niets zo vervelend als het storende lawaai van een buur. Geluidsisolatie is dan ook een aspect dat vaak aan bod komt bij appartementsgebouwen.

Bij Hanssen Gyprocwerken heeft u voor uw thermische en akoestische isolatie de keuze uit verschillende materiaalsoorten zoals kunststof, cellengaas, minerale wollen, natuurlijke isolatiematerialen en reflecterende isolatieproducten.

Keuze in overvloed dus. Reken daarom op Hanssen voor het plaatsen van al uw gyproc & het uitvoeren van gyprocwerken!

Related Posts