Goede en kwaliteitsvolle bezetter gezocht

Bezetter gezocht?

Goede bezetter gezocht voor de afwerking van uw woning?
Dan is het belangrijk een weloverwogen keuze te maken. Niet elk bedrijf levert immers bezetters met dezelfde kwaliteiten. Reken daarom op  Hanssen Pleisterwerken voor egale plafonds en loodrechte muren.

De bezetters van Hanssen Pleisterwerken specialiseren zich in alle handmatige en machinale bezettingswerken. Zowel voor binnen als buiten.
Met ons team van gelauwerde professionals kan u terugvallen op jarenlange praktijkervaring. Die staan borg voor een vlekkeloze afwerking.

Wat doet een bezetter?

Een bezetter is verantwoordelijk voor het bepleisteren van muren en plafonds.
Daarom is hij een belangrijke schakel bij de afwerking van uw woning. Uitgesproken vakmanschap en gedreven passie staan garant voor een piekfijne afwerking van uw huis.

Kwaliteiten van een goede bezetter

Waaraan herken je nu een bezetter die zijn vak tot in de puntjes beheerst?

  • Deskundig advies
  • Uitgebreide materiaalkennis
  • Voortdurende bijscholing

Een geschikte plakker gezocht en gevonden, aarzel dan niet om referenties op te vragen!
Klantengetuigenissen schetsen een getrouw beeld van de kwaliteit en service die u kunt verwachten.

Hanssen Pleisterwerken staat reeds decennia voor uitmuntendheid in alle pleisterwerken, bezettingswerken, gyprocwerken en plafonneerwerken.
Daarom vertrouwen zoveel bouwbedrijven (Woningen Blavier, Bouwbedrijf Meekers, Bouwbedrijf Janssen,…) en particulieren op onze ervaring.

Prijs van een bezetter

Hebt u gezocht op basis van de prijs of op basis van de vooropgestelde kwaliteit? Afhankelijk van uw wensen, kunnen prijzen sterk verschillen. Daarom is het verstandig een prijsofferte aan te vragen.

Hanssen Pleisterwerken steunt op jarenlange ervaring. Bovendien leveren wij kwaliteit aan de scherpste prijzen.
Dit alles, gecombineerd met de voortdurende bijscholing van onze werknemers, staat garant voor onberispelijk maatwerk afgestemd op uw wensen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Related Posts