Pleisteren? Hanssen Pleisterwerken!

Fraai en egaal Pleisteren? Hanssen Pleisterwerken!

Trotse voorstelling: Hanssen Pleisterwerken

Zoekt u een bezetter of stukadoor om uw binnenmuren te pleisteren? Of wil u uw buitenmuren bepleisteren met minerale of kunsthars sierpleisters? Besef dan dat er op de bouwmarkt veel stukadoorsbedrijven aanwezig zijn, maar dat er niet veel zijn die aan uw verwachtingen zal voldoen. Welk stukadoorbedrijf wel? Hanssen Pleisterwerken. Hebt u even de tijd? Dan geef ik u even een voorstelling van het bedrijf.

Hanssen Pleisterwerken – Over ons?

De oprichting van Hanssen Pleisterwerken door Jean-Marie Hanssen vond plaats in 1995. In al die jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met 18 stukadoors, bezetters en plakkers. Zelf heeft Jean-Marie Hanssen 20 jaar ervaring als stukadoor. Kortom, Hanssen Pleisterwerken is specialist bepleisteren.

Hanssen Pleisterwerken – Diensten?

Hanssen Pleisterwerken is gespecialiseerd in gevelbepleistering, renovatie van binnen- en buitenmuren, plaatsing van gyproc systeemwanden, plaatsen van verlaagde plafonds en systeemplafonds, thermische en akoestische isolatie, afwerking met sierpleister,… U merkt het alvast: Hanssen Pleisterwerken doet veel meer dan enkel bepleisteren.

Bepleisteren Hanssen – Doelgroep?

Wij bepleisteren zowel voor particulieren als aannemers. Iedereen kan dus beroepen op onze pleisterdiensten.

Waarom Hanssen als partner voor het bepleisteren van muren en plafonds?

De vele jaren praktijkervaring en het ruime aanbod van Hanssen Pleisterwerken is reeds ter sprake gekomen. Maar er zijn vanzelfsprekend nog andere argumenten om ons te kiezen als partner:

  • Pleisteren? Stukadoorsbedrijf Hanssen Pleisterwerken beschikt niet enkel over de juiste technische bagage maar biedt ook kennis aan op esthetisch niveau. U wilt toch ook dat uw woning volledig tot zijn recht komt, zowel bij de binnen- als buitenpleisterwerken, biet?
  • De pleisterwerken gebeuren steeds met de beste materialen en producten.
  • Plafonds of muren bepleisteren? Ook respect voor uw budget is voor ons belangrijk.

Related Posts